Διαφήμιση Google Ads

Ads Logo Horizontal

Στοχευμένη διαφήμιση με άμεσα αποτελέσματα στην Νο1 μηχανή αναζήτησης google…

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απόλυτη προώθηση της επιχείρησης σας στη Google!Διαφημιστείτε αξιόπιστα και ολοκληρωμένα σε ολόκληρο το δίκτυο της Google και δείτε άμεσα αποτελέσματα στην κίνηση και τις πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας! Η διαφήμιση Google είναι ιδανική για κάθε είδους επιχείρηση κι επαγγελματία!

Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε καμπάνιες Google Ads και διαφημίζουμε την επιχείρηση σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google, σε συνεργαζόμενες ιστοσελίδες και πλατφόρμες, κι εντοπίζουμε για σας το ιδανικό κοινό και τους εν δυνάμει πελάτες σας.

Τι είναι το Google Ads;

Πρόκειται για τη διαφημιστική πλατφόρμα της Google, όπου ο διαφημιζόμενος προβάλλεται πάνω από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, σε ιστοσελίδες που συνεργάζονται με τις διαφημίσεις Google, στην πλατφόρμα της YouTube και γενικά σε όλο το δίκτυο συνεργατών της.
Η απήχηση κι επιτυχία της διαφήμισης μας και της διαφημιστικής μας καμπάνιας Google Ads εξαρτάται πολύ από την αναζήτηση των ιδανικών λέξεων κλειδιών και την ανταγωνιστικότητα τους, από το budget της καμπάνιας μας και φυσικά από την ποιότητα κι υψηλή αξιολόγηση των διαφημίσεων μας. Δεδομένης της δημοτικότητας της Google, η διαφήμιση μας εμφανίζεται σε εκατομμύρια χρήστες κι η προβολή της είναι άμεση στους ενδιαφερόμενους – πελάτες.

Σε ποιους απευθύνεται;

Οι διαφημίσεις Google Ads απευθύνονται σε όλους τους κατόχους ιστοσελίδων που θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους και να προωθήσουν τις πωλήσεις τους. Η στόχευση του κοινού στο οποίο θα εμφανιστεί η διαφήμιση μας είναι συγκεκριμένη. Στόχος το να επιτύχουμε τα υψηλότερα αποτελέσματα και να έχουμε έτσι μια 100% επιτυχημένη καμπάνια!
Ειδικά για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, οι διαφημίσεις Google Ads αποτελούν μία εξαιρετική μέθοδο διαφήμισης και προώθησης των προϊόντων τους. Στοχεύουμε στο κοινό που πραγματικά ενδιαφέρεται για το προϊόν σας και που είναι πιο πιθανό να πραγματοποιήσει αγορές μέσα από το eshop σας.

Πόσους επισκέπτες να περιμένω;

Η διαφήμιση Google λειτουργεί με μία μέθοδο όπως αυτή της δημοπρασίας. Κάθε φορά που πραγματοποιείται μία αναζήτηση, το κόστος ανά κλικ καθορίζεται από την προσφορά, τον ανταγωνισμό για την συγκεκριμένη λέξη – κλειδί και φυσικά την ποιότητα της διαφήμισης μας.
Είναι πολύ βασικό να υπάρχει συνεχής επεξεργασία των δεδομένων και αξιών των διαφημίσεων μας. Έτσι πετυχαίνουμε συνεχώς τα βέλτιστα αποτελέσματα και κατατάξεις με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Δηλαδή, με το διαθέσιμο budget της καμπάνιας μας στοχεύουμε στο να κερδίσουμε περισσότερες επισκέψεις και μετατροπές/πωλήσεις.

Διαφήμιση Google σημαίνει στοχευμένη διαφήμιση στο κοινό που εσείς επιθυμείτε με όποιον τρόπο επιθυμείτε!

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ελάτε να μιλήσουμε μαζί για την ιδανική επιλογή διαφήμισης για την επιχείρηση σας!

Τιμές: από 300 € το μήνα.

Π Ι Π ΙΙ Psifiakos Metasxhmatismos MmE Logo Outline 01 1051x120 1